گوشی های ارزان قیمت با امکانات ساده تر
مشخصات گوشی موبایل دکمه ای و ساده را چطور بررسی کنیم ؟
انواع گوشی موبایل دکمه ای اولین تازه وارد به دنیای تلفن قابل حمل بوده. گوشی های دکمهای از نظر شکل و طرح و حتی رنگ بندی تنوع بالایی داشتند. گوشی های دکمه ای تاشو و گوشی دکمه ای تخم مرغی ۶۶۰۰ بسیار پرفروش بود. اما داستان عوض شد. در سال های اخیر گوشی های صفحه لمسی جای موبایل دکمه ای و ساده را گرفت.
امروزه مردم ترجیح می دهند از گوشی های لمسی مدرن استفاده کنند. سال ۲۰۲۳ خرید گوشی موبایل هوشمند برای جوان تر ها به یک سرگرمی تبدیل شده. به طور مثال: گوشی مخصوص بازی فروش بالایی دارد. اما ظاهرا افراد کهنسال هنوز نمی توانند به درستی از گوشی های لمسی جدید استفاده کنند. به نظر شما راه حل مشکل استفاده از موبایل لمسی چیست ؟! چاره افراد کهنسال یا کسانی که به علت برخی از بیماری های جسمی نمی توانند از موبایل صفحه لمسی استفاده کنند چه خواهد بود ؟! با ما همراه باش دوست عزیز
تاریخچه سازندگان گوشی موبایل دکمه ای و ساده
کارخانههای تولید کننده گوشیهای دکمهای نقش مهمی در صنعت تلفن همراه دارند. این کارخانهها مجموعهای از واحدهای تولیدی هستند که مسئول تولید گوشیهای دکمهای و قطعات مربوطه آنها هستند. این کارخانهها عموماً به تکنولوژی پیشرفته و خطوط تولید مدرن مجهز هستند. آنها فرآیندهای تولیدی شامل تزریق قطعات پلاستیکی، نصب و اتصال قطعات الکترونیکی، تست کیفیت، آزمایشهای عملکرد و مونتاژ نهایی را انجام میدهند. علاوه بر این، کارخانههای تولید کننده گوشیهای دکمهای برای تامین مواد اولیه و قطعات خود از شبکه تامین جهانی استفاده میکنند. این کارخانهها تلاش میکنند تا با رعایت استانداردهای کیفیت، بهرهوری بالا و تکنولوژی پیشرفته، گوشیهای دکمهای با عملکرد برتر و کیفیت عالی را به بازار ارائه دهند. کارخانههای تولید کننده گوشیهای دکمهای در طول تاریخ تلفن همراه، نقش مهمی را ایفا کردهاند. در دهههای گذشته، برخی از بهترین مدلهای گوشیهای دکمهای به شرح زیر بودند:
Nokia ۳۳۱۰: این مدل، معروف به ایکون تلفن همراه، در دهه ۱۹۹۰ میلادی به بازار عرضه شد. طراحی ساده و مقاومت بینظیر آن باعث شد تا جایگاه بسیار قوی در بازار به دست آورد.
Motorola RAZR V۳: این گوشی دکمهای، با طراحی باریک و منحصر به فرد خود، در سال ۲۰۰۴ معرفی شد و موفقیت بسیاری را به همراه داشت. ظاهر زیبا، صفحه نمایش دوم خارجی و عمر باتری قابل توجه، از ویژگیهای برجسته آن بود.
BlackBerry Curve: با وجود کیبورد QWERTY بزرگ و قابلیت ارسال ایمیل، BlackBerry Curve در سالهای اوج خود (معمولاً اواخر دهه ۲۰۰۰)، به یکی از محبوبترین گوشیهای دکمهای تبدیل شد.
Samsung E۲۵۰: این مدل از سری گوشیهای دکمهای سامسونگ در سال ۲۰۰۶ معرفی شد و به دلیل طراحی کوچک، قابلیتهای پیشرفته مانند دوربین، پخش موسیقی و قابلیت جاوا، مورد استقبال قرار گرفت.
Sony Ericsson T۶۸i: این گوشی دکمهای در سال ۲۰۰۲ معرفی شد و معروفیت زیادی به دست آورد. دارای صفحه نمایش رنگی و ارسال پیامک (SMS) و MMS بود و برای آن زمان، ویژگیهای پیشرفتهای داشت.
گوشیهای دکمهای در حال حاضر همچنان نیاز برخی از کاربران را برآورده میکنند. یکی از علتهای این نیاز به سادگی و عملکرد قابل اعتماد این گوشیها وابسته است. برخی افراد ترجیح میدهند ( فقط ) یک گوشی ساده و کوچک داشته باشند که امکانات پایهای مانند تماس، ارسال پیامک و کاربردهای اصلی را فراهم کند. علاوه بر این، گوشیهای دکمهای دارای عمر باتری بهتر هستند و به مدت طولانیتر بدون نیاز به شارژ باقی میمانند. این ویژگی برای کسانی که در محیطهای بدون دسترسی به شارژر هستند یا در سفرهای طولانی مدت قرار دارند بسیار مهم و کاربردی است. همچنین، برخی افراد از گوشیهای دکمهای به عنوان یک وسیله ارتباطی پشتیبان استفاده میکنند که در مواقع ضروری و در محیطهای سخت و قابل توجهی مانند شرایط آب و هوایی نامساعد یا مکانهای پر خطر قابل استفاده است. البته این گوشی های ساده شاید بهترین گزینه برای سالمندان و افراد بیمار باشد.
انتظارات ما از امکانات گوشی های موبایل دکمه ای
اینکه کدام مدل گوشی دکمه ای برای خرید مناسب است بستگی به نیاز کاربر دارد. به طور مثال برای برخی افراد لازمه که مسئله بزرگ بودن دکمه ها و اعداد و حروف روی گوشی، حتما در نظر گرفته شود. برخی از سالمندان یا افرادی که چشمان ضعیفی دارند به صفحه بزرگ و شفاف نیاز دارند. برخی از مادربزرگ ها نیز به دنبال صدای بلند اسپیکر و بلندگوی خروجی قوی نیازمند هستند. البته همه اینها را باید برای خرید یک گوشی دکمهای در نظر داشت مگر اینکه شما یک سرباز خدمت وظیفه باشید!
برای خرید گوشی های دکمه ای به کلید ها توجه کن
دکمهها نه تنها باید بزرگ باشند، بلکه باید برای دسترسی نیز آسان باشند. باید تمایز قابل تشخیصی بین دکمهها وجود داشته باشد تا بتوانید حس کنید کجا یک دکمه تمام میشود و دکمه بعدی شروع میشود. مشخص بودن مرز دکمه ها واقعا حیاتیه و اگر فاصلهای حتی کوچک بین آنها وجود داشته باشد، نتیجه کار بهتره. طرح دکمهها نیز بسیار مهمه. آیا دکمههای کوچک را در دست دارید و در هنگام تماس اضطراری قادر به پیدا کردن آنها نیستید؟! اگر داری برای پدر بزرگت گوشی میخری این یک دردسر بزرگ برای سالمندان خواهد بود. دلیل خرید گوشی دارای صفحه کلید راحت فقط برای سالمندان نیست! میلیون ها نفر در جهان وجود دارند که از مشکلات بینایی شدید رنج میبرند و به موبایل دکمه ای آسان نیاز دارند.
درباره صفحه نمایش گوشی های ساده و احیانا دکمه ای
گوشیهای دکمهای و ساده معمولاً دارای صفحه نمایش کوچکتری نسبت به گوشیهای لمسی هستند. این نوع صفحه نمایشها عموماً با استفاده از دکمهها و صفحه کلید فیزیکی قابل کنترل هستند. صفحه نمایش گوشیهای دکمهای معمولاً به منظور نمایش متنها، شمارهها و سایر اطلاعات مورد استفاده قرار میگیرند. این نوع صفحه نمایشها عموماً ساده و کارآمد هستند و برای کاربرانی که تمایلی به استفاده از صفحه نمایش لمسی پیچیده ندارند، مناسب میباشند. همچنین، از آنها به عنوان گزینهای ساده و مقرون به صرفه برای ساخت گوشی های کوچک جیبی استفاده میشود.
نوع و جنس صفحه
گوشیهای دکمهای و ساده معمولاً دارای صفحه نمایش مقرون به صرفه از نوع TFT LCD یا حتی LED با اندازه کوچکتر هستند و معمولاً در حدود ۲ تا ۲.۴ اینچ اندازه دارند. این نوع صفحه نمایشها دارای کیفیت تصویر و وضوح نسبتاً پایینتری نسبت به صفحه نمایشهای لمسی هوشمند میباشند. صفحه نمایش گوشیهای دکمهای از نوع غیر لمسی است و قابل کنترل با استفاده از دکمههای فیزیکی موجود بر روی دستگاه میباشد. این دکمهها به کاربر امکان میدهند تا در مواردی مانند حرکت در منوها، انتخاب گزینهها و ناوبری در بین صفحات اطلاعات استفاده کنند. معمولا گوشیهای دکمهای دارای دکمههای معمولی مانند دکمه تماس، دکمه برگشت، دکمه پاسخگویی و دکمه جوابگویی سریع هستند. اما برخی از این گوشیها همچنین میتوانند دارای صفحه کلید عددی یا حتی صفحه کلید QWERTY باشند که به کاربر امکان میدهد به راحتی پیامها را تایپ کند یا از برنامههای مختلف استفاده کند. صفحه نمایش گوشی های ارزان با قیمت مناسب معمولا خیلی ساده تر در نظر گرفته می شود و مواردی مانند نرخ تازه سازی که برای گوشی های گیمینگ اهمیت دارد در این گوشی ها مهم نیست.
علاقه مندان به سرگرمی
برخی از سالمندان نیز به باتری قوی و شارژدهی طولانی مدت نیز اهمیت می دهند. یا افراد میانسال که با دوستان خود به طبیعت گردی می روند به گوشی هایی با آنتن دهی قوی نیازمند هستند. برخی از افراد علاقه مند به عکاسی نیز ترجیح می دهند گوشی آنها به دوربین مجهز باشد. یک سری گوشی های دکمه ای نیز به امکانات موسیقی مجهز شده است. برخی مدل ها به امکانات موسیقی مانند؛ کلید های پلیر ، سوکت هندزفری و رادیو مجهز است و برای علاقه مندان به موسیقی هیجان انگیز به نظر می رسد.
امکانات ویژه سلامتی
فرد سالمند یا بیمار معمولا دارای برنامه ورزشی یا پیاده رویه. این کاربران کهنسال معمولا نیاز به هشدار دارو یا چک کردن علائم حیاتی دارند. اگر شما در خانواده فرد سالمند دارید؛ توصیه می کنیم به فکر خرید یک موبایل دارای امکانات سلامتی باشید. حتی میتوانید به فکر خرید یک ساعت هوشمند جدید باشید تا علایم حیاتی فرد را بررسی کرده و با چک کردن ضربان قلب و … سیگنال مربوط به سلامتی و حتی هشدارها را روی تلفن همراه هوشمند خودتان نیز ارسال کند.
آیا فقط به گوشی ساده نیازمندید ؟!
برخی از افراد موقعیت شغلی خاصی دارند و اجازه همراه داشتن گوشی دوربین دار را ندارند. حتی موبایل مجهز به شبکه وایفای و بلوتوث برای انها ممنوعه. ادم های شاغل در اماکن خاص و دارای قوانین امنیتی، باید از گوشیهای موبایل ساده و بدون دوربین استفاده کنند. همراه داشتن گوشی هوشمند برای آنها امری غیر قانونی خواهد بود. این کاربران نیازمند بررسی و خرید یک مدل از گوشی دکمهای خواهند بود.
سادهترین تلفن همراه برای کاربران سالمند چیست؟
مدل TTfone Mercury ۲ TT۲۰۰ یک مدل بسیار ساده و راحت به نظر میاد. اغلب این ایده وجود دارد که تلفنهای همراه فقط بخشی از تکنولوژی برای جوانان هستند. تلفنهای هوشمند نباید برای کار با اینستاگرام و سرگرمی محدود شوند و این یعنی اسمارت فون نباید ماهیت یک گوشی موبایل را از دست بدهد. Mercury ۲ TT۲۰۰ ساده و راحته اما این مدل امکانات یک گوشی تلفن قابل حمل را بطور خوب و حتی عالی در اختیار قرار میدهد. ما انتظار داریم که گوشی موبایل ساده در بازار موجود باشد و هنوز هم برای همه قابل استفاده باشد.
برای سالمندان و با مشکلات شنوایی شدید، کدام تلفن همراه بهتره ؟
مدل TTfone TT۹۷۰ دارای سازگاری عالی با کمکهایی برای کم شنوایی ارائه شده و در مقیاس M۴/T۴ نمره عالی را کسب میکند. همچنین، دو مدل دیگر نیز صدای بلندی دارند و امتحان کردن مدلهای TTfone TT۹۷۰ یا TT۳۰۰ را نیز پیشنهاد میکنیم. اگر التهاب مفاصل باعث مشکل در باز کردن یک تلفن تاشو شود مدل TTfone Mercury ۲ TT۲۰۰ گزینهی خوبی برای این افراد است. مدل TTfone TT۹۷۰ برای استفاده راحت کاربران معرفی شده است.
نوکیا ۸۰۰۰ مدل ۴G
همانطور که قبلاً اشاره کردیم، تلفنهای دکمهای از نظر ظاهری با تلفنهای کلاسیک تفاوت چندانی ندارند. گوشی دارای صفحهکلید و جدید ۲۰۲۳ هنوز دارای ویژگیهای پایه گوشی موبایل برای کاربری ساده است. البته همه امکانات پایه مانند تماس صوتی و ارسال پیام در گوشی اندروید نیز دیده می شود. نوکیا ۸۰۰۰ مدل ۴G برای خرید گوشی دکمه ای جدید واقعا مناسب است. این گوشی دارای سیستم عامل اندروید نیست ولی میتواند برنامههایی مانند واتساپ، فیسبوک یا برنامههای دیگر را اجرا کند. گوشی نوکیا ۸۰۰۰ از شبکه فورجی پشتیبانی می کند و با دو سیم کارت ارائه شده. همچنین به یک دوربین پشتی ساده و معمولی مجهز است.
نوکیا مدل Nokia ۸۰۰ Tough
همانطور که از نام آن پیداست این هم یک مدل قابل اعتماد به عنوان به عنوان گوشی دارای صفحهکلید نوکیا خواهد بود. Nokia ۸۰۰ Tough مانند مدل بالا به کمک یک سیستم عامل سبک و اختصاصی می تواند از واتساپ و سایر پیام رسان ها پشتیبانی کند. این گوشی در مدلهای تک سیم و دو سیم عرضه شده و از کارت مموری نیز به خوبی پشتیبانی میکند. این مدل دارای دوربین و فلاشر در پشت است. پردازنده دو هسته ای و یک باتری ۲۱۰۰ میلی آمپری داخلی ، برای این گوشی کاملا ساده مناسب به نظر میرسد.
اینجا درباره کارایی و نیاز مردم به گوشی های دارای صفحه کلید اشاره کردیم و چند مدل از بهترین آنها نیز برای شما معرفی شدند. به زودی و در آینده نزدیک مدل های بیشتری را معرفی خواهیم کرد. همچنین نکات مهم تری نیز مورد بررسی و ارزیابی قرار خواهد گرفت. شما در ادامه این صفحه می توانید پر طرفدار ترین گوشی های هوشمند بازار را مشاهده کنید.
اشتراک گذاری