این بررسی یک دلیل مهم دارد. همانطور که میدانید گوشی های موبایل جدیدتر به لطف باتری های قوی تر زنده هستند. البته قطعاتی مانند : صفحه نمایش و پردازنده به محض روشن شدن گوشی شروع به مصرف انرژی الکتریکی ذخیره شده در باتری کرده و آن را طی مدت زمانی کاملا خالی می کنند. پس توجه به باتری بسیار اهمیت دارد.
باتری ها فقط یک منبع ذخیره انرژی نیستند! ذخیره کردن انرژی الکتریکی در باتری و استفاده آن توسط گوشی هوشمند از طریق روند شارژ و دشارژ شدن اتفاق می افتد و این یک فرایند باتری قابل شارژ است که آن را به یک قطعه مصرف شدنی تبدیل می کند. کنترل سلامت و دوام باتری موبایل واقعا اهمیت دارد.
گوشی های هوشمند نه تنها به عنوان بهترین وسایل ارتباطی شناخته می شوند بلکه امکان سرگرمی های دیجیتالی را فراهم نموده و برای فراهم کردن امکاناتی مانند عکاسی نیز بی نظیر هستند. همه اینها به وسیله یک باتری خوب امکانپذیر است. روند مصرف کردن باتری خصوصا برای علاقه مندان به گوشی های گیمینگ و کسانی که از گوشی برای کارهایی مانند تماشا کردن فیلم استفاده می کنند بسیار اهمت دارد.
شرکت های بزرگ طراح و توسعه فناوری رقابت های مفیدی در زمینه طراحی و توسعه گوشی هایی با بهترین باتری دارند. برترین آنها شامل : اپل ، سامسونگ ، شیائومی ، پوکو و سایرین است. آنها گوشی های فوق العاده با باتری های قوی طراحی می کنند. باتری های جدید دارای وزن سبک و بازدهی بیشتر از نسل قبل هستند و به لطف فناوری های فست شارژ خیلی سریع شارژ می شوند. در کنار تلاش شرکت های سازنده ریز پردازنده برای خنک کردن روند پردازشی؛ امروزه باتری های خنک تر نیز در دستان ما قرار دارند. دمای پایین باتری در حین کاراهایی مانند بازی کردن با گوشی نهایتا روند فرسایشی باتری را آهسته تر می کند.
آیا می دانید ؛ شرکت هایی وجود دارند که تخصص خود را در تولید باتری موبایل پیدا کرده اند و صرفاً در این زمینه فعالیت می کنند. به عنوان مثال، شرکت های ATL، Lishen، و Amperex به طور تخصصی در زمینه تولید باتری های لیتیوم یونی برای دستگاه های هوشمند فعال هستند و مشتریان بزرگی در این زمینه مانند Apple، Samsung، LG، Huawei و Xiaomi را خدمت رسانی می کنند.
این شرکت ها باتری های با کیفیتی تولید کرده اند که به دلیل طول عمر بیشتر، عمر مفید دستگاه های هوشمند را افزایش می دهند و به کاربران این دستگاه ها امکان استفاده طولانی مدت را فراهم می کنند.
شرکت ATL (شرکت فناوری باتری پیشرفته) در چین قرار دارد و بزرگترین تولیدکننده باتری لیتیوم یونی در جهان است. این شرکت باتری های خود را به بزرگترین شرکت های تولید کننده گوشی های هوشمند مانند Samsung، Xiaomi و Huawei فروخته است.
شرکت Lishen نیز یک شرکت بزرگ تولیدکننده باتری لیتیوم یونی است که در چین قرار دارد. این شرکت باتری های خود را به شرکت هایی مانند Apple و Samsung عرضه کرده است.
شرکت Amperex Technology Limited (ATL) نیز یک شرکت تولیدکننده باتری لیتیوم یونی در چین است که به شرکت هایی مانند Apple، Samsung، Huawei و Xiaomi باتری های خود را عرضه می کند.
این شرکت ها باتری های با کیفیتی تولید کرده اند که به دلیل طول عمر بیشتر، عمر مفید دستگاه های هوشمند را افزایش می دهند و به کاربران این دستگاه ها امکان استفاده طولانی مدت را فراهم می کنند.
گوشی های هوشمند شیائومی عموما دارای یک باتری داخلی ۵۰۰۰ میلی آمپر ساعتی هستند. این پرمصرف ترین باتری استفاده شده در گوشی های موبایل امروزی است که شیائومی تولید می کند. اگر قصد خرید گوشی شیائومی جدید را دارید عموما با ظرفیت ۵۰۰۰ میلی آمپر مواجه خواهید شد که به لطف فناوری های شارژ سریع عموما در کمتر از سی دقیقه شارژ می شود. در زیر لیست بهترین گوشی های هوشمند شیائومی از نظر باتری را مشاهده خواهید کرد.
فروشگاه اینترنتی مهام دیجی متعلق به شرکت همراه تجارت مهام نماینده رسمی سامسونگ و شیائومی و سایر کالاهای دیجیتال در ایران می باشد و دارای نماد اعتماد الکترونیکی است.
گوشی های پوکو نیز با شیائومی هم مسیر هستند. انواع گوشی موبایل پوکو شامل انواع پرچمداران ، میانرده ها و گوشی های مخصوص بازی که برای پردازش گرافیکی طراحی شده همه دارای باتریهای قوی و متناسب ارائه می شوند. باتری های مناسبی که داخل این موبایل ها قرار گرفته یک مزیت رقابتی برای استقامت در برابر سامسونگ است. پوکو مدلهای خوبی را نیز برای بازی ارائه نموده است.
اگرچه شیائومی به عنوان پیشرو در ارائه گوشی های هوشمند با باتری و شارژر قوی تر شناخته می شود ولی سامسونگ نیز به عنوان یکی از بزرگترین برندهای دنیای دیجیتال نمیتواند از جریان تولید و عرضه گوشی های دارای باتری قوی جا بماند. گوشی های موبایل سری آ سامسونگ که برای سال ۱۴۰۲ موجود به باتری های قوی مجهز هستند. A۱۳ , A۲۳,A۳۳ , A۵۳ ,A۷۳ شامل آخرین پرچمداران سامسونگ در دسترس؛ مدلهای S۲۲ , S۲۳ هستند که در نسخه های الترا دارای باتری داخلی ۵۰۰۰ میلی آمپری می باشند. در زیر می توانید لیست مدلهای سامسونگ مجهز به باتری قوی را مشاهده کنید.
ظرفیت کم باتری همواره یکی از نقاظ ضعف گوشی های آیفون شناخته می شدند اما این را فراموش نکنیم که پردازنده های نصب شده روی گوشی آیفون لقب کم مصرف ترین و خنک ترین پردازنده های دنیا را تداعی میکند. البته گوشی های اپل امروزی نیز از نظر ظرفیت باتری ارتقا یافته اند. حتی اگر باتر مدلهای جدید آیفون ۱۴ در محدوده ۴۰۰۰ میلی آمپر نگه داشته شده اما عملکرد واقعا قوی دارد و بازدهی آن با پرچمداران جدید سایر برندها قابل مقایسه بودند.
شرکتی به نام "آی او اسیستمز" (A۱۲۳ Systems) به طور اختصاصی برای گوشی های هوشمند اپل باتری تولید میکند. این شرکت در سال ۲۰۱۵ به دلیل ارائه اطلاعات محرمانه به شرکتهای رقیب اپل، مورد شکایت این شرکت قرار گرفت. اپل این شرکت را به دلیل تخلف از قراردادهای قراردادی با آن مورد تعقیب قانونی قرار داد. این شرکت از آن زمان به عنوان تامین کننده باتری برای اپل فعالیت نمیکند و اپل از تامین کنندگان دیگری برای تامین باتری گوشیهای خود استفاده میکند.
یک سری شایعات محدود درباره عدم کیفیت باتری گوشی آیفون در برابر سایر رقبا وجود دارد. برای همین شیائومی سعی کرد تا با ارائه باتری های بزرگتر در دنیای گوشی های موبایل برای خودش اسم و رسم برپا کند و البته موفق بود. اما گوشی های ایفون فقط به خاطر اطلاعات دقیقی که از عمر باتری گوشی ارائه می کنند و مشخص بودن وضعیت باتری آنها است که کاربران را حساس کرد. البته منکر بازدهی بیشتر یک باتری پر قدرت ۶۰۰۰ میلی آمپریدر سری ام سامسونگ نیستم اما تجربه استفاده از باتری آیفون به اندازه کافی لذت بخش است.
گوشی های اپل دارای برنامه بهینه سازی باتری برای مدیریت مصرف و افزایش دوام و عمر آن هستند. این پروتکل به صورت خودکار برنامه هایی که در پس زمینه فعال هستند و مصرف بالای باتری را دارند را شناسایی کرده و آنها را به صورت خود ایمنی محدود میکند. همچنین در صورتی که دستگاه به صورت پایداری به جریان برق شهر متصل باشد، این سیستم وضعیت باتری را بهینه میکند.
از این نکته غافل نشوید که آیفون به باتری توجه ویژه ای دارد به طور مثال : آیفون گوشی های موبایل خود را با صفحه نمایش های با کیفیت سری OLED ارائه می کند که همه آنها دارای مصرف انرژی کم و کیفیت تصویر فوق العاده بابلا هستند. همچنین آیفون در عرضه تراشه های کم مصرف پیشتاز است. در ضمن امکانات نرم افزاری فوق العاده ای در سیستم عامل IOS وجود دارد که گوشی شما را فراتر از حد انتظار بهینه سازی می کند.
باتری ها یک چرخه شارژ دارند که با هربار شارژ کردن مقداری از سلامت آنها را کم می کند. باتری گوشی موبایل به علت استفاده زیاد و شارژ مکرر نیازمند توجه بیشتری است. اینجا چند نکته برای نگهداری بهتر آن وجود دارد.
بهتره از شارژ کردن گوشی در زمانی که باتری آن کاملا تمام شده است، خودداری کنید؛ این یعنی هنگامی که علامت نشان باتری قرمز شد گوشی را داخل شارژ قرار دهید. بهترین روند برای شارژ کردن بین ۱۰ درصد تا ۹۰ درصد است و قبل از پر شدن کامل ، گوشی را از شارژ بیرون بکشید. البته گوشی های هوشمند جدید امروزی دارای سیستم محافظت شارژ هستند به طوریکه وقتی ظرفیت باتری به نهایت نزدیک می شود روند شارژ را کاهش میدهند. گوشی های جدید حتی به فناوری محافظت از باتری برای شارژ در ساعت های طولانی هستند.
بهتر است وقتی گوشی را شارژ می کنید در حالت آماده باش قرار گرفته باشد. بسیاری از افراد برای اینکه سلامت باتری را مدنظر قرار دهند گوشی را در حالت پرواز قرار داده و پس از خاموش شدن وایفای و سایر تجهیزات بی سیم آنرا در حالت شارژ شدن بلا استفاده قرار می دهند.
برای جلوگری از آسیب های احتمالی به باتری و شارژر توصیه می کنیم که از آداپتور های اورجینال استفاده کنید. مهام دیجی علاوه بر واردات و عرضه گوشی های هوشمند. بهترین شارژرهای اورجینال را با کمترین قیمت خرید موجود کرده است.
شرکت های بزرگ طراح و توسعه فناوری رقابت های مفیدی در زمینه طراحی و توسعه گوشی هایی با بهترین باتری دارند. برترین آنها شامل : اپل ، سامسونگ ، شیائومی ، پوکو و سایرین است. آنها گوشی های فوق العاده با باتری های قوی طراحی می کنند. باتری های جدید دارای وزن سبک و بازدهی بیشتر از نسل قبل هستند و به لطف فناوری های فست شارژ خیلی سریع شارژ می شوند. در کنار تلاش شرکت های سازنده ریز پردازنده برای خنک کردن روند پردازشی؛ امروزه باتری های خنک تر نیز در دستان ما قرار دارند. دمای پایین باتری در حین کاراهایی مانند بازی کردن با گوشی نهایتا روند فرسایشی باتری را آهسته تر می کند.